01 Δεκεμβρίου 2019

τριάντα χρόνια μετά + 1... (15.9.2019)

Κορινός Πιερίας 6.9.2019

➤ πρώτη φορά που ανταμώσαμε ήταν το καλοκαίρι του 1989 στην Σαμψούντα, Χθες 5.9.2019 ξαναβρεθήκαμε μετά από 30 χρόνια στον Κορινό Πιερίας. Με αυτόν που όλοι αναγνωρίζετε, τον Φωκίωνα Φουντουκίδη. Ήπιαμε τα τσίπουρά μας και τα είπαμε... Μαζί του και τα φιλαράκια Δημήτρης Νικολαΐδης και ο οπερατέρ Παναγιώτης Περπερίδης.
➤ μην τα πολυλογώ... Παρακάλεσα πριν από μήνες τον Φωκίωνα να οργανώσει κάποιο προσκ. ταξίδι στην πατρίδα αλλά με αεροπορική μετάβαση. Χθες λοιπόν (6.9) ανταμώσαμε για να κάνουμε τις πρώτες κουβέντες για ένα τέτοιο προσκυνηματικό ταξίδι τον Ιούλιο του 2020.
➤ αρχίστε να το σκέφτεστε από τώρα... 50 € στην άκρη κάθε μήνα και θα "βγει" μέχρι τότε το προσκύνημα... θα βρούμε όλα τα χωριά των προσκυνητών... θα σας "ταράξουμε" στην ιστορία (φυσικά θα έχει και τα σχετικά μουχαπέτια...) θα έχετε σχετικό πολυσέλιδο τεύχος που θα ετοιμάσω, θα σταματήσουμε σε κάθε σταυροδρόμι και θα αποθέσουμε το λουλούδι και το κερί μας για εκείνους που έμειναν πίσω...
➤ τούτη δω η ανάρτηση είναι η αναγγελία του προσκυνηματικού ταξιδιού. θα επενερχόμαστε με ενημερώσεις. η διάρκεια προβλέπεται για 12 διανυκτερεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: